Reseller van Klásek vuurwerk

Wil jij het vuurwerk van Klásek vuurwerk in de winkel? Dat kan! Meld je aan als reseller en stel zelf jouw assortiment samen.

Service en contact

Je gaat een relatie aan met Klásek vuurwerk, een partner van Eurostar Fireworks B.V. Met goede service en direct contact zoals je bent gewend van ons, weet je precies waar je aan toe bent.

Legaal buitenlands vuurwerk

Wie wil het niet? Vuurwerk uit het buitenland? Iedere consument is geïnteresseerd in vuurwerk dat in de landen om ons heen wordt verkocht. Vanaf 2018 absoluut legaal en Europees goedgekeurd vuurwerk uit Tsjechië direct leverbaar.

Duidelijkheid over in- en verkoopprijzen

Duidelijke prijzen en eerlijkheid over de marge: dat vinden we toch belangrijk? Daarom geven we al deze informatie direct aan op de bestellijst.

Veelgestelde vragen

Hoe is de veiligheid van het vuurwerk gewaarborgd?
Al het vuurwerk van Eurostar Fireworks is voorzien van een CE-keurmerk. Hiermee mag het vuurwerk in heel Europa worden verhandeld.
Hoe wordt het vuurwerk veilig vervoerd?

Alle producten zijn verpakt conform de Europese ADR-richtlijnen voor het transport van gevaarlijke stoffen. Binnen het ADR-transport geldt de 1000 punten-regeling. Elke transporteur kan en mag vuurwerk transporteren, mits deze 1000 punten niet worden overschreden. 1 kg NEM-kruidgewicht staat gelijk aan 3 punten.

Kom je zelf je vuurwerk ophalen bij Klásek, dan krijg je de documenten mee waarop alle noodzakelijke gegevens staan voor het vervoer.

Klásek levert goederen tot in jouw opslagruimte, met eigen vervoer. Waar noodzakelijk worden de producten per transportbedrijf geleverd.

Is snel bijleveren van producten mogelijk?

Ja, dit is mogelijk, mits het product op voorraad is. Je bestelling moet echter wel 24 uur van tevoren per e-mail of telefonisch aan ons worden doorgeven.

Houd er rekening mee dat sommige artikelen uitverkocht kunnen zijn. In dat geval kan je een vervangend artikel krijgen. Wil je dit niet, of is er geen vervangend product beschikbaar, dan kunnen wij aanvullende bestellingen helaas niet compleet leveren.

Wanneer wordt mijn bestelde vuurwerk gefactureerd?
Zodra wij je complete bestelling hebben ontvangen en wanneer alle bestelde artikelen voorradig zijn, ontvang je van ons (afhankelijk van je aangegeven voorkeur) digitaal of per post je factuur, welke binnen de aangegeven betalingstermijn voldaan moet worden.
Ik heb een vraag/klacht. Waar kan ik terecht?

Voor vragen, opmerkingen en klachten kun je altijd per e-mail contact met ons opnemen en hierin uitleggen wat er precies is voorgevallen. Wij zullen samen een oplossing zoeken.

Kan ik overgebleven vuurwerk terugleveren of laten opslaan?

Nee, zoals ook in onze algemene voorwaarden staat vermeld kun je je overgebleven voorraad niet retourzenden.
Wel kan je, voordat je je bestelling plaatst, contact met ons opnemen om deze mogelijkheid te bespreken

Wordt er ook presentatiemateriaal meegeleverd?
Er worden van de producten die je in je assortiment opneemt ‘dummies’ meegeleverd. Ook kunnen we je voorzien van posters, banners en eventueel buitenreclamemateriaal. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Word Klásek dealer

Word ook reseller van Klásek Vuurwerk! Koop vuurwerk in met passie en voor een eerlijke prijs.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van Klasek Vuurwerk: