Consumentenvuurwerk voor iedereen

Klásek vuurwerk heeft een breed scala aan producten, Maar helaas zijn deze niet allemaal geschikt voor gebruik in Nederland. Daarom hebben we met de uiterste zorg een breed assortiment samengesteld van de producten die zijn toegestaan op de Nederlandse markt.

Productinnovatie

In het totaalaanbod van klásek vuurwerk vind je een groot aantal producten terug welke zijn ontwikkeld door klásek Trading. Nieuwe ideeën, technische oplossingen en innovaties. Al deze ontwikkelingen zijn verwerkt in het huidige productassortiment, en zijn voortgekomen uit wensen van consumenten en alle partners van klásek Trading in Europa.

Veiligheidseisen voor alle producten

Vuurwerk is voor vermaak! En omdat Klásek vuurwerk Nederland onderdeel is van Eurostar Fireworks B.V. dragen wij de uiterste zorg voor kwaliteit en veiligheid.
Alle producten zijn voorzien van een CE-markering, en dus uitvoerig getest.
Ook in Tsjechië, waar het hoofdkantoor van Klásek Trading is gevestigd, controleert de overheid streng of alle gestelde eisen worden nageleefd.

Beoordeling van klanten

Onze klanten geven ons op dit moment een rapportcijfer van 8,5. Het meest tevreden zijn ze over de kwaliteit van het vuurwerk en de snelle service die we bieden. Wil jij ook een recensie achterlaten? Laat het ons dan alsjeblieft weten. We zijn altijd benieuwd naar je bevindingen. Wie weet is er nog ruimte voor verbetering!

  • Kwaliteit vuurwerk 100%
  • Levertijd 90%
  • Prijs 80%
  • Klantenservice 90%

Word Klásek dealer

Word ook reseller van Klásek Vuurwerk! Koop vuurwerk in met passie en voor een eerlijke prijs.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van Klasek Vuurwerk: